Cu prilejul aniversarii sale, BCR Leasing a lansat oferta speciala pentru leasingul auto cu dobanda de 7%. Oferta va ramane valabila pana la 30 aprilie. BCR Leasing a sarbatorit implinirea a cinci ani pe piata de leasing.

Pe parcursul celor cinci ani a avut un trend ascendent de dezvoltare sustinut de dinamica vanzarilor, diversificarea ofertelor de finantare, optimizarea structurii interne si extinderea retelei teritoriale. La sfarsitul anului 2005 , BCR Leasing a incheiat peste 25.000 de contracte, in contextul unei cresteri de 80% a vanzarilor fata de 2004. Valoarea bunurilor finantate la sfarsitul anului trecut a fost de peste 195 milioane de euro.

Aceasta cifra a plasat BCR Leasing pe o pozitie de top pe piata de leasing financiar. Valoarea totala a contractelor a fost de 234 milioane de euro. Cota de piata a crescut de la 2% cat era in 2001, in primul an de activitate, la 12% in 2005. In primele luni ale anului 2006 s-a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

20.000 de contracte in 2005

Anul 2005 a reprezentat anul in care BCR Leasing a incheiat 20.000 de contracte si si-a marit capitalul social de la 100 miliarde ROL la 150 miliarde. Aceasta majorare s-a facut prin incorporare in capitalul social a unei parti din profitul net obtinut in 2004. In luna martie a oferit prima solutie de finantare in leasing pentru soft-uri Autodesk, utilizata in proiectarea asistata de calculator.

BCR Leasing ofera servicii de leasing financiar intern pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, respectiv pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale din toate domeniile, aparatura medicala, echipamente si softuri IT, precum si leasing pentru imobile cu destinatie industriala sau comerciala.

Portofoliul BCR Leasing a crescut de la 20.000.000 euro in anul 2001, la 120.000.000 euro in 2005, crescand de 6 ori. Leasingul imobiliar a fost de 400.000 euro in 2005.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri