In prezent, BT Asigurari ofera o asigurare complexa constand in incheierea simultana, in conditii avantajoase, a trei tipuri de asigurare pentru acelasi autovehicul: asigurare facultativa de avarii a autovehiculelor-CASCO, Carte Verde, asigurarea transportatorului in calitate de caraus pentru marfurile transportate cu autovehicule - pentru transportatorii de marfa si asigurarea de accidente a persoanelor din autovehicule - pentru transportatorii de persoane.

Asiguratul are posibilitatea de a opta si pentru varianta restransa, respectiv poate alege numai o parte din asigurarile mentionate, incluzand insa obligatoriu Cartea Verde.

“Primele brute incasate, in primul an in care compania noastra a oferit acest tip de asigurare, au fost in valoare de 3.121.404 RON. Am reusit sa obtinem, la numai un an de la introducerea in portofoliu, o cota de piata de 2,1% pentru aceasta categorie de asigurari. Numarul dosarelor de dauna deschise pana la finalul anului 2005 a fost de 59. Pentru acest tip de asigurare, daunele se instrumenteaza conform legislatiei privind raspunderea civila auto obligatorie din tara in care s-a produs accidentul, legislatie care difera, in fiecare din cele 44 state membre ale sistemului Carte Verde, in ceea ce priveste termenele de avizare, limitele de despagubire, etc.” declara Monica Prodan, Directorul Departamentului Carte Verde al BT Asigurari.