Creditul Favorit 20.000 Euro se acorda in lei, pe o perioada de 10 ani, fara giranti sau garantii imobiliare si fara comision/taxa pentru analiza dosarului. In plus, asigurarea de invaliditate si deces, din accidente, este oferita gratuit de catre banca. Dobanda pentru acest credit este de 12% pe an.

Cel de-al doilea produs, este un credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, in valoare maxima de 100.000 Euro (echivalent lei) si poate fi contractat pe o perioada de maxim 25 de ani, cu posibilitatea optarii pentru perioada de gratie de 1 an, fara giranti, fara asigurare de viata sau deces si fara comisioane periodice. Dobanda pentru acest credit este de 11,95% pe an.

“Cele doua produse de creditare ofera avantaje majore clientilor, in primul rand prin plafonul de creditare care se ridica la 20.000 Euro, respectiv 100.000 Euro cat si a perioadei de acordare, 10 respectiv 25 de ani”, spune Dan Mamara, Director Directia Produse Retail.

Citeste si:

Ambele produse satisfac una dintre conditiile esentiale pentru clienti, respectiv obtinerea creditelor intr-un timp foarte scurt. Clasa de produse Favorit a fost astfel proiectata incat sa raspunda unor nevoi diverse, facilitand atat accesul clientilor la sume mai mari, cat si posibilitatea utilizarii si rambursarii acestora in conditii flexibile.

“In calculul capacitatii de rambursare a unui client, tinem cont de o gama larga de venituri, respectiv salarii, pensii, venituri din activitati independente sau din contracte de management, venituri din cumul de functii, rente viagere, venituri din chirii si dividende etc”, spune Dan Mamara.

Clientul poate opta pentru acordarea unuia dintre creditele Favorit si pe card, iar rambursarea lor se poate face prin intermediul uneia dintre solutiile gratuite de eBanking (Terra Banking sau TerraM) sau la orice sucursala a bancii.