Banca Comerciala Romana (BCR) si EURO < 26 Romania a lansat astazi cardul de debit co-branded BCR EURO < 26. Cardul este emis sub sigla VISA si EYCA (European Youth Card Association), putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, distributia fiind asigurata in exclusivitate de catre Asociatia EURO < 26 Romania.
BCR confirma ca este lider si formator de piata. Acest nou card, care este si primul card de debit co-branded emis de banca, va contribui la dezvoltarea pietei cardurilor din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor asa cum sunt toate produsele financiare marca BCR. Detinatorul unui card co-branded BCR EURO < 26, beneficiaza de un instrument de plata electronic care ofera numeroase avantaje, printre care scutirea de comisioane pentru retragerea de numerar de la ATM-urile BCR, pentru emitere card, pentru reinoire sau emitere ulterioara a cardului sau pentru interogare sold, a declarat Natalita Hurduc, vicepresedinte executiv BCR.

Cardul co-branded BCR EURO < 26 ofera reduceri la comercianti din Romania in peste 1 000 de locuri (intre 5% si 100%) la muzee, institutii culturale, cinematografe, agentii de turism, magazine de haine, ateliere foto, magazine de electronice, librarii etc si intreaga Europa, aproximativ 300.000, toate disponibile pe www.euro26.ro. Un alt avantaj major este ca posesorul acestui card va avea asigurarea medicala de calatorie in strainatate gratuita in baza cardului bancar, pe tot timpul valabilitatii acestuia.

EURO<26 Romania confirma, o data in plus, Premiul Hercules pentru cea mai spectaculoasa dezvoltare europeana. Dorinta de a fi alaturi de cel mai mare actor de pe piata bancara romaneasca vine din dorinta de a avea garantia ca publicul EURO<26 are cea mai buna oferta posibila pentru un card bancar. Impreuna EURO<26 si BCR am reusit sa construim acest produs. Distribuirea lui in pachet cu cardul ID Student EURO<26, document ce poarta sigla Universitatii care il emite si care are valabilitate europeana, se inscrie intr-un proces amplu de oferire a unui document de identitate europeana de care
studentul roman avea nevoie, a declarat Natalia Porubin, reprezentant EURO < 26 Romania.

Noul card co-branded de la BCR ofera un nou exemplu bancilor membre Visa cu privire la avantajele aduse de programele de carduri co-branded, a declarat Catalin Cretu, Vicepresedinte Visa International CEMEA. Posesorii noului card vor deveni clienti valorosi ai bancii in viitor. Utilizand acest card, tinerii romani vor invata ca aceasta metoda moderna de plata le poate simplifica viata, prin siguranta, confortul si viteza pe care le ofera tranzactiile prin carduri, a mai spus Catalin Cretu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri