Finansbank Romania a anuntat printr-un comunicat oficial primit la redactie, lansareau unui nou produs de finantare pe termen scurt destinat IMM-urilor, PromptFinans.

PromptFinans este un produs de creditare de tipul ädescoperit de contö, destinat acoperirii oricaror nevoi curente cu care se confrunta intreprinzatorii mici si mijlocii din Romania. Pe langa aprobarea foarte rapida a acestui credit, in baza unui numar minim de documente, noul produs PromptFinans prezinta marele avantaj ca poate fi acordat fara constituirea unor garatii materiale. Limita maxima de finantare este de 53,000 RON, pe o perioada de cel mult 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

ôPentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romaniaö, a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank Romania) S.A.

Beneficiarii eligibili pentru un credit PromptFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 2 ani, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul PromptFinans este disponibil in toate sucursalele FINANSBANK (ROMANIA) S.A. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de credit pot fi obtinute atat de la sediul sucursalelor FINANSBANK (ROMANIA) S.A., cat si de pe paginia de web a Bancii: www.finansbank.ro
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri