ING Bank a lansat primul card MasterCard cu cip emis in Romania, anunta un comunicat al bancii
Cardul MasterCard Standard International lansat de ING beneficiaza de ultima tehnologie in domeniul cardurilor cu chip, oferind o mai mare siguranta impotriva copierii. MasterCard Standard International reprezinta un produs de debit, destinat clientilor ING persoane fizice, utilizabil in tara si peste hotare.

Dintre principalele beneficii functionale, MasterCard Standard International ofera acces in reteaua MasterCard (19,4 milioane de puncte comerciale de acceptare, 600 mii de ATM-uri) si nu are restrictii la rezervari (cazare, inchirieri auto, linii aeriene, etc.)

Cardul MasterCard Standard International (MCSI) este un produs complementar cardului ING VISA Electron International. De aceea, noul card se va acorda clientilor ING care detin deja un card VISA Electron International.
 
Incepand cu data de 03 aprilie 2006, oferta ING de baza adresata clientilor persoane fizice va avea urmatoarea structura:
 
VISA Electron International, card atasat contului curent Cont’ROL
VISA Electron International, card atasat conturilor in EURO
MasterCard Standard International (MCSI), card atasat contului curent Cont’ROL (card complementar).
 
ING Bank va finaliza in termen scurt migrarea tuturor produselor card VISA cu banda magnetica catre tehnologia chip compatibila EMV. Portofoliul existent de carduri va functiona conform specificatiilor initiale, pe toata perioada validitatii cardului.

ING creste dobanda la Cont'ROL

ING a mai anuntat majorarea dobanzii pentru conturile Cont'ROL. Astfel, incepand cu data de 4 aprilie 2006, ING Bank creste dobanda la contul curent Cont’ROL, de la 6,75% la 6,85%, pentru un sold minim de 700 RON (sold maxim 500,000 RON). Produsul este disponibil pentru persoane fizice prin intermediul retelei de ING Office-uri.

Dobanda se calculeaza zilnic, la soldul aflat in cont la sfarsitul zilei, banii putand fi rulati in decursul aceleiasi zile. Contului ii pot fi atasate mai multe carduri - clientul poate opta pentru MasterCard Standard International, lansat de ING pe 3 aprilie 2006, primul card MasterCard cu chip emis in Romania - cu care are acces in Self’Bank, unde isi gestioneaza singur situatia financiara. in plus, contul are inclus un beneficiu in caz de deces prin accident (soldul clientului din ziua precedenta evenimentului asigurat se dubleaza), suma minima virata fiind de 1500 RON, iar suma maxima – 50.000 RON.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si