Banca Comerciala Romana (BCR) ofera populatiei si agentilor economici posibilitatea de a economisi avantajos, atat in lei cat si in valuta, lansand, in premiera in Romania, dobanda fixa pe o perioada de 24 de luni.
BCR ofera clientilor Certificatul de Depozit cu Discount (CDD) care, pentru lei, are o dobanda fixa de 7,25% pe o perioada de 24 de luni. In cazul CDD in valuta, BCR ofera o dobanda fixa de 4,4% pentru dolari americani si de 4,15% pentru EUR.

BCR ofera, practic, cea mai ridicata dobanda fixa de pe piata bancara romaneasca. BCR considera stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pina in prezent, sustinand politica sa, de protejare a economiilor clientilor fata de inflatie, a declarat Eugen Carstea, director executiv al Directiei de Trezorerie.

CDD este un produs bancar de economisire nominal care poate fi rascumparat nainte de scadenta la pretul cotat de banca in ziua respectiva, ceea ce confera lichiditate suplimentara comparativ cu produsele clasice. In plus pentru persoanele fizice banca nu percepe comision la retragerea chiar si in numerar a sumelor rezultate din acest instrument.

Valoarea nominala a unui CDD este de 1.000 RON sau 1.000 EUR sau USD.

CDD pot fi achizitionate de la oricare din unitatile BCR, titularul avand posibilitatea de a numi imputerniciti pentru rascumpararea de catre banca a titlurilor.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de EUR. Banca are in prezent 390 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri