BCR ofera clientilor Certificatul de Depozit cu Discount (CDD) care, pentru lei, are o dobanda fixa de 7,25% pe o perioada de 24 de luni. In cazul CDD in valuta, BCR ofera o dobanda fixa de 4,4% pentru dolari americani si de 4,15% pentru EUR.

źáBCR ofera, practic, cea mai ridicata dobanda fixa de pe piata bancara romaneasca. BCR considera stimularea economisirii drept un obiectiv strategic, toate miscarile facute, pina in prezent, sustinand politica sa, de protejare a economiilor clientilor fata de inflatieá╗, a declarat Eugen Carstea, director executiv al Directiei de Trezorerie.

CDD este un produs bancar de economisire nominal care poate fi rascumparat ţnainte de scadenta la pretul cotat de banca in ziua respectiva, ceea ce confera lichiditate suplimentara comparativ cu produsele clasice. In plus pentru persoanele fizice banca nu percepe comision la retragerea chiar si in numerar a sumelor rezultate din acest instrument.

Valoarea nominala a unui CDD este de 1.000 RON sau 1.000 EUR sau USD.

CDD pot fi achizitionate de la oricare din unitatile BCR, titularul avand posibilitatea de a numi imputerniciti pentru rascumpararea de catre banca a titlurilor.

Banca Comerciala Romana este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 9 miliarde de EUR. Banca are in prezent 390 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.