Raiffeisen Bank a inaugurat astazi doua agentii in Bucuresti, anunta un comunicat al companiei. Odata cu deschiderea acestor doua unitati, Raiffeisen Bank lanseaza un concept nou de «agentie de retail», dedicata clientilor persoane fizice si IMM-urilor.
In 2005, 68 de unitati Raiffeisen Bank au fost inaugurate, relocate sau reamenajate. In 2006 banca a anuntat ca va deschide 40 de unitati noi, astfel incât la sfârsitul anului reteaua teritoriala sa ajunga la 255 unitati bancare.

«Ne propunem sa ne specializam reteaua pentru a raspunde cât mai bine nevoilor clientilor. Inauguram astazi doua agentii care se adreseaza persoanelor fizice si IMM-urilor, iar in martie am deschis prima unitate specializata pentru credite imobiliare si ipotecare. Vom continua sa ne dezvoltam reteaua de unitati, dar si canalele electronice de acces pentru a putea fi cât mai aproape de clienti», a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Informatii despre toate produsele si serviciile oferite de Raiffeisen Bank se pot obtine la numarul de telefon 0 800 802 02 02, apelabil gratuit din reteaua de telefonie fixa de luni pina vineri intre orele 08:00-20:00, iar sâmbata intre orele 9:00-15:00.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. In prezent, banca are peste 2 milioane de clienti, o retea de 217 unitati si 4.500 de angajati. La sfârsitul anului 2005, activele totale ale bancii au depasit 3 miliarde de euro, iar profitul inregistrat a fost de aproape 52 de milioane de euro.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »