Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in ultima perioada, inca 9 noi unitati bancare in judetele Galati, Tulcea, Arges, Teleorman, Braila, Alba, Harghita, Brasov si Iasi, infotmeaza un comunicat al bancii. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 390 de sucursale si agentii la nivelul intregii tari, din care 64 de unitati in Capitala.

In urma cu o saptamana BCR a inaugurat sase noi sucursale in Bucuresti, Vicepresedintele executiv al BCR declarand ca extinderea retelei bancare este unul din principalele obiective ale bancii, care doreste "sa respecte preferinta clientilor actuali si potentiali privind accesibilitatea la produsele si serviciile bancii".

Noile agenti se afla in urmatoarele orase:

“Agentia Alecu Russo” este situata in Municipiul Tecuci, pe Str. Alecu Russo, Nr. 1, Parter. Agentia este a 2-a unitate BCR din Municipiu si a 10-a din Judetul Galati.

“Agentia Grigore Moisil” este situata in Municipiul Tulcea, pe Str. Frasinului, Nr. 2, Bl. 2, Parter. Agentia este a 3-a unitate a bancii din Municipiul Tulcea si a 5-a din judet.

“Agentia Trivale” este situata in Municipiul Pitesti, pe Str. Libertatii (fosta Trivale), Bl. D1, Parter. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiul Pitesti si a 8-a din Judetul Arges.

“Agentia Vedea” este situata in Municipiul Alexandria, pe Str. Constantin Brancoveanu, Nr. 50, Bl. UJCC. Agentia este a 3-a unitate din Municipiu si a 7-a din Judetul Teleorman.

“Agentia Darclee” este situata in Municipiul Braila, in Ansamblul Calarasi, Nr. 4, Bl. B2, Parter, din Calea Calarasilor Nr. 309. Agentia este a 6-a unitate a bancii din Municipiu si a 8-a din Judet.

“Agentia Apulum” este situata in Cartierul Cetate din Municipiul Alba Iulia, pe B-dul. Victoriei, Bl. MV4, Parter. Agentia este a 3-a unitate BCR din Municipiu si a 13-a din Judetul Alba.

“Agentia Tarnava” este situata in Cartierul Beclean din Municipiul Odorheiul Secuiesc, pe Str. Breslelor, Nr. 13-15, P/2, Bl. B4. Agentia este a 2-a unitate BCR din Municipiu si a 9-a din Judetul Harghita.

“Agentia Centrul Civic” este situata in Municipiul Brasov, pe Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 15. Agentia este a 8-a unitate BCR din Municipiu si a 14-a din Judet.

“Agentia Palat” este situata in Municipiul Iasi, pe Str. Palat, Nr. 1, in Complexul Comercial “Moldova Universal”. Agentia este a 5-a unitate BCR din Municipiu si a 7-a din Judet.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: credite in lei si valuta, deschideri de conturi curente si de depozit, servicii de transfer monetar, depozite bancare, carduri, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
20% dintre angajatii ING au pe agenda dezvoltarea digitala a bancii