2006 a inceput cu dreptul la Motoractive Leasing, cea mai mare companie de leasing independenta de pe piata. Astfel, compania de leasing a semnat in primul trimestru contracte in valoare de 28 milioane de euro, rezultat care o situeaza in graficul de vanzari propus pentru acest an.
„Fata de aceasi perioada a anului trecut, vanzarile companiei au crescut cu 70%, rezultat imbucurator in conditiile unei competitii intense pe piata locala de leasing. Acest inceput de an ne face sa ramanem optimisti in privinta atingerii sau chiar depasirii obiectivelor de vanzari pe care ni le-am propus in 2006”, declara Valentin Petrof, Sales & Marketing Manager in cadrul Motoractive.

Rezultatele financiare obtinute de Motoractive in ultimii ani inregistreaza o crestere semnificativa. Astfel, compania a semnat anul trecut un numar de 5800 contracte, inregistrand o valoarea a bunurilor finantate de 91,5 milioane EURO, in crestere cu peste 50% fata de rezultatele obtinute in anul 2004. In ceea ce priveste nivelul activelor, acesta a depasit pragul de 100 milioane EURO, iar profitul a inregistrat o dublare fata de anul precedent. Pentru 2006 Motoractive si-a propus o crestere a valorii bunurilor finantate cu 30% comparativ cu nivelul atins anul trecut.

Printre noutatile acestui inceput de an, oficialii companiei enumera deschiderea de birouri regionale la Targu Mures si Ramnicu Valcea (in curand si in alte orase), precum si relaxarea conditiilor de finantare pentru vehiculele si echipamentele second hand.

La sfarsitul anului trecut, compania a primit un credit de 10 milioane de euro de la grupul bancar german KfW pentru finantarea in leasing a intreprinderilor mici si mijlocii. Acesta a fost primul imprumut de acest tip acordat unei societati de leasing din Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
100 de masuri indeplinite de PSD in 10 luni de guvernare