HVB Bank Romania a lansat un nou credit de consum destinat persoanelor fizice care pot obtine finantari intre 5.000 si 50.000 de euro sau echivalentul in dolari pentru o perioada maxima de 12 ani.

Noul imprumut poate fi acordat persoanelor cu un venit net lunar de minim 10 milioane de lei, fiind luate in considerare mai multe surse, cum ar fi salariu, bonusuri, comisioane din vanzari, drepturi de autor, chirii, dividende, venituri din profesii liberale.

Cel care solicita creditul trebuie sa aiba intre 22 de ani si varsta legala de pensionare (pana la care creditul trebuie sa fie rambursat in intregime).

Rambursarea sumei imprumutate poate fi garantata fie prin ipoteca asupra unui imobil sau prin gaj asupra unui depozit, gaj asupra conturilor deschise la HVB Bank, asigurare de viata, asigurarea locuintei si venitul lunar cesionat in favoarea bancii.

Daca solicitantul indeplineste conditiile standard de subscriere a riscului, polita de viata este furnizata de HVB Bank ca bonus

Suma contractata nu va depasi 65 la suta din valoarea proprietatii ipotecate sau 90 la suta din cea a depozitului colateral. De asemenea, suma tuturor ratelor nu poate depasi 60 la suta din venitul net lunar al familiei minus cheltuielile lunare, iar rata lunara nu trebuie sa fie mai mare de 30 la suta din venitul net lunar al familiei minus obligatiile financiare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri