Porsche Asigurari, compania de asigurari a Porsche Finance Group, a lansat o noua solutie de asigurare auto de tip CASCO, care ofera gratuit, o optiune rent-a-car pentru clientii asigurati, in timp ce vehiculul asigurat este imobilizat.
Solutia de asigurare, denumita CASCO Avantaj, ofera clientilor o masina la schimb, gratuit, pe perioada in care vehiculul asigurat este imobilizat. De asemenea, acest produs include o serie de riscuri asigurate pentru care clientii nu vor plati fransiza.

„Conceptul imobilizat inseamna ca masina nu mai poate fi condusa in urma aparitiei unui eveniment rutier si poate fi aplicat doar in cazul unui risc asigurat care a avut loc pe teritoriul Romaniei. Clientul va primi la schimb un autovehicul maxim din aceeasi clasa cu cel detinut si limitat la masini de clasa medie. Este obligatorie apelarea serviciului Porsche Asistenta Rutiera pentru a beneficia de acest serviciu”, spune Alexander Philip-Nekolar (foto), CEO al Porsche Finance Group.

Polita include si o serie de riscuri asigurate pentru care clientii nu trebuie sa plateasca fransiza: fenomene naturale (grindina, inundatii, furtuna), foc si explozie, impact cu animale domestice si salbatice, scurt circuit, pagube provocate de animale, avarii provocate de avalansa sau turturi, talharie, geamuri laterale sparte, geam spate spart, impact cu pietoni.

Pentru orice alt tip de eveniment care nu este inclus in lista, clientul va trebui sa plateasca fransiza corespunzatoare politei (cu exceptia, bineinteles, a cazurilor in care vinovat de producerea accidentului este un tert cu RCA valabil).

Ambele componente ale noului CASCO Avantaj sunt disponibile pentru contracte de leasing financiar clasic, Perfect Leasing – leasingul financiar cu valoare reziduala reala – si credit.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri