Tiriac Leasing a obtinut de la Banca Romaneasca un credit de doua milioane de euro si majorarea cu 2,2 milioane de euro a unui credit revolving contractat anul trecut, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Adrian Alexe. Creditul revolving se refera la rambursarile aferente creditului si care nu diminueaza limita aprobata initial, dand dreptul la trageri suplimentare fara depasirea plafonului stabilit. Un astfel de credit a fost obtinut de Tiriac Leasing anul trecut si a avut o valoare initiala de trei milioane de euro, fiind suplimentat ulterior cu suma de 2,8 milioane de euro.

Ultima majorare, la opt milioane de euro, va permite finantarea activitatii de leasing financiar ce vizeaza autovehicule si echipamente noi.
"Creditul de doua milioane de euro l-am solicitat pentru a finanta achizitia unei flote compuse din 35 de camioane noi in sistem leasing financiar", a spus Alexe. Tiriac Leasing a inregistrat, in primele trei luni ale anului, o crestere de 30% a volumului de bunuri finantate fata de aceeasi perioada a lui 2005, potrivit lui Alexe. Compania a incheiat contracte in valoare de 18,2 milioane de euro in primul trimestru al anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR urmează tendința globală și reduce dobânda cheie
Setari Cookie-uri