Raiffeisen Bank a lansat sambata o editie limitata a cardului de credit Raiffeisen Bank dedicata Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006, potrivit unui comunicat primit la redactie.
Cardul de credit FIFA World Cup 2006 este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in reteaua Raiffeisen Bank in limita a 15.000 de carduri.

Noul produs este emis sub sigla MasterCard, ofera o limita de credit de pana la 3.500 euro (echivalent in lei) si zero la suta dobanda pentru sumele cheltuite la comercianti si rambursate in cadrul perioadei de gratie (maxim 50 de zile).

Pentru toti clientii care aplica pentru orice card de credit Raiffeisen Bank (Standard, Gold, co-brand Raiffeisen Bank si Connex si FIFA World Cup 2006) in perioada 27 martie-31 mai 2006 si cheltuie cel putin 500 RON la comercianti pana pe 31 mai, taxa de administrare din primul an va fi zero. Totodata, taxa de emitere pentru toate aceste carduri este zero.

In plus, Raiffeisen Bank continua campaniile de promovare a platilor cu cardul de credit la comercianti. in perioada 1 aprilie - 31 mai 2006 toti posesorii de carduri de credit Raiffeisen Bank care efectueaza plati cu cardul la comercianti in valoare cumulata de cel putin 500 RON pot castiga premii substantiale: televizoare cu plasma, echipamente sportive sau mingi oficiale FIFA World Cup.

Raiffeisen Bank are in prezent peste un milion de carduri de debit si peste 110.000 de carduri de credit, o retea de peste 780 de ATM-uri si peste 6.000 de POS-uri.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si