Dupa ce au pus impreuna umarul cu liberalii, pedistii ataca acum pina la desfiintare Fondul Proprietatea. Care e controlat aproape exclusiv de liberali.
Fondul Proprietatea este un MEGASAFI al zilelor noastre, este o escrocherie mascata, prin care se urmareste acapararea unei parti semnificative din avutia nationala. La temelia acestei constructii regasim persoane care au legatura cu defunctul fond SAFI, demnitari din Executiv si din Parlament, o increngatura de nasi, fini, fii, cumnati, fosti parteneri de afaceri si asociati in firme. Declaratia nu apartine cuiva din opozitie, ci se regaseste intr-un comunicat al senatorului PD Marius Marinescu, vicepresedinte al Comisiei de Cercetare a Abuzurilor. Adica al unui senator dintr-un partid aflat in Guvernul care, anul trecut, a infiintat Fondul Proprietatea. Am fost luati prin surprindere smechereste, pentru ca trebuia sa se faca o dezbatere parlamentara. Foarte tirziu ne-am dat seama in ce directie se misca lucrurile abia dupa ce am vazut abuzurile de la Loterie, ne-a explicat senatorul de ce PD ataca abia acum un act normativ cu care putea sa nu fie de acord inca de la elaborarea lui.

Marinescu a spus ca a aflat despre legaturile dintre SAFI si Fondul Proprietatea din presa, pomenind numele lui Cojocaru. Intr-adevar, in Consiliul de Supraveghere este Alexandru Cojocaru, despre care presa a scris ca este fiul liberalului Radu Cojocaru, unul dintre actionarii defunctului SAFI. In plus, senatorul PD considera ca procesul de despagubire prin acest Fond ar trebui stopat, urmind ca oamenilor sa li se dea bani, pentru ca exista surse: banii din privatizari.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4792&art=11440&cHash=fa8dc4e27d

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri