Dupa ce au pus impreuna umarul cu liberalii, pedistii ataca acum pina la desfiintare Fondul Proprietatea. Care e controlat aproape exclusiv de liberali.
Fondul Proprietatea este un MEGASAFI al zilelor noastre, este o escrocherie mascata, prin care se urmareste acapararea unei parti semnificative din avutia nationala. La temelia acestei constructii regasim persoane care au legatura cu defunctul fond SAFI, demnitari din Executiv si din Parlament, o increngatura de nasi, fini, fii, cumnati, fosti parteneri de afaceri si asociati in firme. Declaratia nu apartine cuiva din opozitie, ci se regaseste intr-un comunicat al senatorului PD Marius Marinescu, vicepresedinte al Comisiei de Cercetare a Abuzurilor. Adica al unui senator dintr-un partid aflat in Guvernul care, anul trecut, a infiintat Fondul Proprietatea. Am fost luati prin surprindere smechereste, pentru ca trebuia sa se faca o dezbatere parlamentara. Foarte tirziu ne-am dat seama in ce directie se misca lucrurile abia dupa ce am vazut abuzurile de la Loterie, ne-a explicat senatorul de ce PD ataca abia acum un act normativ cu care putea sa nu fie de acord inca de la elaborarea lui.

Marinescu a spus ca a aflat despre legaturile dintre SAFI si Fondul Proprietatea din presa, pomenind numele lui Cojocaru. Intr-adevar, in Consiliul de Supraveghere este Alexandru Cojocaru, despre care presa a scris ca este fiul liberalului Radu Cojocaru, unul dintre actionarii defunctului SAFI. In plus, senatorul PD considera ca procesul de despagubire prin acest Fond ar trebui stopat, urmind ca oamenilor sa li se dea bani, pentru ca exista surse: banii din privatizari.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4792&art=11440&cHash=fa8dc4e27d

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Dividendele, colacul de salvare al bursei pe timpul pandemiei
Setari Cookie-uri