Asitrans Asigurari va inregistra in acest an o crestere a cifrei de afaceri cu circa 65 la suta, pana la circa 45 milioane lei noi, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, directorul general al companiei, Bogdan Stan.
"In acest an dorim o crestere cu cel putin 65 la suta a cifrei de afaceri si o crestere a numarului sucursalelor la 75 de unitati in intreaga tara", a spus reprezentantul Asitrans.
       
Potrivit bilantului companiei, Asitrans a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de 27 milioane lei noi in 2005 si un profit brut de peste 55.000 de euro. Compania isi va majora in luna iunie capitalul social la 12,1 milioane lei noi", a spus presedintele Asitrans, Valentin Mirescu.
       
Compania a atins un coeficient de lichiditate de peste patru la suta, lichiditatile companiei depasind 12 milioane de lei noi, transmite Rompres.
       
De asemenea, societatea a lansat o noua asigurarea Casco, care ofera doua avantaje: masina la schimb si tractare gratuita. Pentru circa 40 de euro pe an, asiguratii pot beneficia de masina de schimb timp de sapte zile pe durata unui an calendaristic.
       
Asitrans este o societate infiintata in 1994, obtinand profit in toti cei 12 ani de activitate pana in prezent. Compania are 350 de angajati si 2.000 de agenti de asigurare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
REPORTAJ: Fermierul care a revitalizat rosia copilariei noastre