CitiFinancial dezvolta lantul branch-urilor

CitiFinancial Romania, divizia Citibank Romania SA, a inaugurat primul magazin de credite personale nejustificate din Pitesti.Acest magazin este al 13-lea din tara de acest fel si continua lantul branch-urilor CitiFinancial.

In acelasi timp, CitiFinancial a anuntat ca va deschide in acest an noua sucursale la nivelul intregii tari, a declarat Wade Robison, director general CitiFinancial Romania.

Deschiderea unei agentii costa in medie intre 120.000 - 160.000 de dolari, astfel incat, pentru cele noua agentii, CitiFinancial ar putea investi in jur de 14 milioane de dolari.

"In acest an vom deschide noua agentii, doua in Bucuresti, inca una in Constanta, Pitesti, Craiova, Iasi, Bacau si Braila", a spus Robison, cu ocazia inaugurarii celei de-a saptea agentii din Bucuresti, situata in zona Crangasi. Wade Robison a precizat ca CitiFinancial va cunoaste in acest an o crestere cu circa 50% a bazei de clienti si a activelor din Romania.

Citigroup este reprezentata in Romania de Citibank Romania SA din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non-profit. Citibank Romania SA are sucursale in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Brasov si Sibiu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri