Banca Comerciala Carpatica, institutia bancara desemnata de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) in vederea derularii fondului de 20 milioane de lei, in cadrul Programului Fermierul, a anuntat printr-un comunicat primit la redactie emiterea unor noi credite destinate producatorilor agricoli.

Creditele se adreseaza beneficiarilor eligibili care infiinteaza sau dezvolta activitati de exploatare agricola, precum si de procesare, conservare, depozitare si valorificare a produselor, si propun proiecte de afaceri rentabile. Creditele acordate in cadrul Programului Fermierul sunt destinate finantarii obiectivelor de investitii, pe o perioada de maxim 10 ani, cu o perioada de gratie de pana la 5 ani, fara aport propriu al solicitantului, in conditii de cost deosebit de avantajoase.

BCC continua si derularea operatiunilor de creditare din cadrul Proiectului de dezvoltare rurala a Muntilor Apuseni finantat de catre Fondul International de Dezvoltare Agricola (FIDA), dovedind o permanenta preocupare pentru imbunatatirea conditiilor de acordare a creditelor si facilitarea accesului la aceste fonduri. Astfel, in urma semnarii Conventiei cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FCGR), se vor accepta garantii emise de aceasta institutie. In sprijinul producatorilor agricoli - persoane fizice, FCGR nu percepe comision de garantare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri