Cornelia Coman, director General ING Asigurari de Viata, va prelua functia de director General ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria, incepand cu data de 1 iunie 2012.
Cornelia Coman il urmeaza in functie pe Zsolt Kovacs, care a parasit grupul ING. In perioada imediat urmatoare, Cornelia Coman isi va desfasura activitatea atat in Romania, cat si in Ungaria, pana in momentul in care va putea sa transfere responsabilitatile succesorului sau, care urmeaza a fi anuntat in curand.

Ea s-a alaturat echipei ING Asigurari de Viata la 1 iunie 1998, ca actuar, iar in perioada 2001-2006 a ocupat pozitia de director Actuariat si Management al Investitiilor. In 2006, ea a fost numita director general adjunct, iar in 2008 a preluat conducerea a companiei in calitatea de director general al ING Asigurari de Viata. Ea a fost aleasa vicepresedinte UNSAR din 2008 si presedinte APAPR din 2011.

„Misiunea mea va insemna continuarea demersurilor de dezvoltare a activitatilor ING de asigurari si pensii de acolo, dar si promovarea intereselor clientilor, care a reprezentat pentru mine o preocupare permanenta si pe piata din Romania”, spune Cornelia Aurelia Coman.

ING este prezenta pe piata de asigurari de viata din Ungaria din anul aul 1991 si este liderul acestei piete din 1997, cu o cota de piata de 16,2%.

Pana la finalizarea procesului de selectie pentru un nou CEO pentru divizia de asigurari a ING din Romania, Adrian Lupescu, Chief Financial Officer ING Asigurari de Viata, va asigura interimatul conducerii companiei. Adrian Lupescu si-a inceput cariera alaturi de ING in anul 1998, ocupand pozitiile de actuar, director al departamentului de actuariat, director al departamentului de risc, iar de anul trecut conduce departamentul financiar al ING Asigurari de Viata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri