Raiffeisen lanseaza produse speciale pentru cumparaturile de Paste

in perioada 3 aprilie-31 mai 2006, Raiffeisen lanseaza produse speciale pentru cumparaturile de Paste. Clientii Raiffeisen pot opta pentru Creditul Pe Loc sau pentru creditul Hiper Ieftin, produse bancare de imprumut cu dobanda zero la suta in primele trei luni de creditare.

'In perioada Sarbatorilor de Pasti cheltuielile sunt mai mari si tocmai de aceea, Raiffeisen Bank, da posibilitatea clientilor sai sa beneficieze de credite cu rate mai mici in primele trei luni', a declarat, citat de Rompres, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank, Razvan Munteanu.

Creditul Hiper Ieftin se poate acorda in valoare minima de 250 de euro, respectiv in valoare maxima de 5.000 de euro, echivalent in lei, pe o perioada intre 18 luni si 15 ani,. Creditul se acorda fara carte de munca, fara avans si fara girant.

Creditul Pe Loc se acorda in lei sau euro, in valoare minima de 150 de euro, respectiv in valoare maxima de 3.000 de euro, pe o perioada intre sase luni si 15 ani. Creditul se acorda pe loc in magazine, doar cu buletinul si adeverinta de salariu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri