Banca Transilvania detine 30 de sucursale, agentii si o reprezentanta in Bucuresti, capitala fiind zona in care se afla cele mai multe unitati ale bancii.
Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: ôDezvoltarea in aceasta regiune a fost si este o prioritate. Dorim sa fim din ce in ce mai puternici in capitala, care este, inainte de toate, cel mai important centru economic al tarii, cu cea mai mare reprezentare bancara. Vom demonstra in continuare ca suntem aproape de clienti, aproape de cerintele acestoraö.

Sucursala Militari a bancii s-a mutat in casa noua, Sos. Virtutii nr. 1B, sectorul 6, pentru a satisface nevoia de spatiu pentru numarul din ce in ce mai mare de clienti. In locatia fostei sucursale va functiona, de acum inainte, Agentia Gorjului, bd. Iuliu Maniu nr. 65, sectorul 6, care este, de fapt, unitatea BT cu numarul 30 in Bucuresti.

Banca Transilvania a ales Bucurestiul pentru marcarea celor mai importante momente alte sale, cum ar fi: deschiderea primei cafenele bancare din Romania - BT CafÚÖ, semnarea unor linii de finantare importante, lansarea de produse si servicii etc.

Andrei Dudoiu, Director Executiv, declara: öBanca Transilvania inseamna in Bucuresti, in primul rand, o echipa formata din 525 de colegi care pun suflet in tot ceea ce fac. Aceasta este principala noastra investitie, pe care speram ca o resimt ca atare cei peste 100 mii de clienti cu care colaboram in Bucurestiö.

Reteaua teritoriala a Bancii Transilvania cuprinde in prezent aproape 240 de unitati in intreaga tara. Ritmul accelerat de crestere va fi continuat si in acest an, prin consolidarea prezentei bancii in toate zonele cu potential economic.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri