Banca Transilvania detine 30 de sucursale, agentii si o reprezentanta in Bucuresti, capitala fiind zona in care se afla cele mai multe unitati ale bancii.
Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: “Dezvoltarea in aceasta regiune a fost si este o prioritate. Dorim sa fim din ce in ce mai puternici in capitala, care este, inainte de toate, cel mai important centru economic al tarii, cu cea mai mare reprezentare bancara. Vom demonstra in continuare ca suntem aproape de clienti, aproape de cerintele acestora”.

Sucursala Militari a bancii s-a mutat in casa noua, Sos. Virtutii nr. 1B, sectorul 6, pentru a satisface nevoia de spatiu pentru numarul din ce in ce mai mare de clienti. In locatia fostei sucursale va functiona, de acum inainte, Agentia Gorjului, bd. Iuliu Maniu nr. 65, sectorul 6, care este, de fapt, unitatea BT cu numarul 30 in Bucuresti.

Banca Transilvania a ales Bucurestiul pentru marcarea celor mai importante momente alte sale, cum ar fi: deschiderea primei cafenele bancare din Romania - BT Café™, semnarea unor linii de finantare importante, lansarea de produse si servicii etc.

Andrei Dudoiu, Director Executiv, declara: ”Banca Transilvania inseamna in Bucuresti, in primul rand, o echipa formata din 525 de colegi care pun suflet in tot ceea ce fac. Aceasta este principala noastra investitie, pe care speram ca o resimt ca atare cei peste 100 mii de clienti cu care colaboram in Bucuresti”.

Reteaua teritoriala a Bancii Transilvania cuprinde in prezent aproape 240 de unitati in intreaga tara. Ritmul accelerat de crestere va fi continuat si in acest an, prin consolidarea prezentei bancii in toate zonele cu potential economic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Romanul care a demonstrat ca orice piedica poate fi o oportunitate