OMV Romania Mineraloel, HVB Bank si Westaco Express au lansat serviciul prin care se pot incasa, prin reteaua statiilor OMV, ratele la creditele acordate persoanelor fizice. Acum, clientii HVB Bank beneficiaza de o alternativa sigura, simpla si rapida pentru plata ratelor la credite, prin intermediul celor 45 de statii OMV in care functioneaza serviciul Westaco Express.

Operatiunea de plata a ratelor se efectueaza rapid, prin completarea unui formular, iar platitorul trebuie sa prezinte doar un act de identitate valabil si sa cunoasca detaliile contului in care se face plata. Practic, clientul HVB Bank depune banii in cadrul statiei OMV, suma este transferata ulterior in contul curent deschis la HVB Bank si astfel se achita rata la credit. in cazul creditelor in valuta, suma depusa in lei, in statia OMV, va fi schimbata automat de HVB Bank in valuta corespunzatoare pentru plata ratei creditului.

Serviciul este disponibil inclusiv sambata si duminica, in 45 de statii OMV din 30 de orase, urmand a fi prezent in toata tara. Clientii HVB isi pot achita ratele la credit in statiile OMV de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 20:00, sambata intre 9:00 si 16:00, precum si duminica de la 9:00 la 14:00.

OMV este prima retea care ofera un serviciu de plata a ratelor bancare si, prin aceasta lansare, continuam sa ne dezvoltam strategia orientata catre client, ca si traditia de deschizatori de drumuri pe piata romaneasca. Ne adaptam in permanenta gama de produse si servicii la cerintele consumatorilor, oferindu-le calitate la cele mai inalte standarde, accesibilitate si promptitudine, a declarat Vlad Seitan, Retail Manager OMV Romania.

HVB Bank a incercat intotdeauna sa-si defineasca oferta prin flexibilitate si inovatie. Lansarea acestui serviciu, o premiera pe piata romaneasca, face ca HVB Bank sa impuna acum noi repere si in retail banking. Acest serviciu reprezinta atat o confirmare a angajamentului HVB fata de dezvoltarea permanenta a parteneriatului cu clientii, cat si un nou pas inscris in strategia HVB de a se pozitiona ca banca universala, declara Adrian Chira, Deputy Head of Retail Banking Division, HVB Bank Romania.

Serviciul Westaco Express a fost lansat in luna octombrie 2004 in reteaua OMV, oferind clientilor posibilitatea de a efectua operatiuni de transfer rapid de numerar intre localitati din Romania. In curand, gama de operatiuni va fi extinsa prin introducerea facilitatii de plata a facturilor pentru utilitati.

Atat plata ratelor bancare, cat si transferul de numerar se efectueaza in conditii optime de siguranta, fiind utilizate sisteme informatice securizate si retele private de comunicatii. De asemenea, locatiile in care este disponibil serviciul sunt supravegheate permanent prin intermediul personalului de specialitate si prin sistemele de supraveghere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri