Portalul Asigura.ro, operat de catre brokerul de asigurari Netrisk Romania, a lansat un comparator de asigurari de calatorie prin intermediul caruia vizitatorii site-ului pot incheia si primi prin e-mail asigurarea medicala de calatorie in strainatate in mai putin de trei minute, atunci cand achita polita cu un card bancar.
Sistemul ofera posibilitatea de a compara asigurarile de calatorie disponibile pe piata, oferind detalii extinse asupra acoperirilor suplimentare precum ar fi anularea calatoriei, pierderea bagajelor sau a echipamentelor electronice.

“Conceptul de la care am plecat a fost sa dam clientilor controlul si puterea de decizie. Acestia isi pot alege cu doar cateva click-uri suma asigurata dorita sau extraoptiunile oferite de noua companii de asigurare precum ar fi asigurarea practicantilor de sporturi extreme sau de sezon: scufundari, parasutism s.a.m.d.”, declara Razvan Pavel, directorul general al Netrisk Romania.

Asigura.ro este cel mai vechi site de asigurari online din Romania, fiind operat de catre brokerul de asigurari Netrisk, subsidiara a companiei Netrisk.hu, primul si cel mai mare broker online de asigurari din Ungaria.

"Lansarea modulului de asigurari medicale de calatorie in strainatate completeaza oferta portalului Asigura.ro, devenit acum singurul magazin on-line cu servicii de asigurare integrate din Romania”, concluzioneaza oficialul Netrisk Romania.

De asemenea, wall-street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, in parteneriat cu portalul Asigura.ro, a lansat recent un serviciu online destinat asigurarilor de raspundere civila auto (RCA), accesibil pe sectiunea asigurari.wall-street.ro/rca. Acest parteneriat face parte din strategia de dezvoltare a pietei de asigurari online din Romania.

Netrisk.hu este, totodata, si cel mai mare broker traditional de asigurari auto din Ungaria, avand peste 800.000 de clienti. Compania este detinuta de Enterprise Investors, un puternic fond de investitii cu participatii importante in peste 120 de proiecte din Europa Centrala si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri