Banca Comerciala Carpatica isi diversifica oferta de produse si servicii prin introducerea in portofoliu a Cardului de debit VISA Electron si a produselor de economisire Contul Curent Bonificat, Depozitul Dublu-Castig si Depozitul Crescendo, informeaza Rompres

Cardul BCC VISA Electron este un instrument de plata modern, card de debit, care poate fi utilizat 24 de ore din 24, in tara si strainatate, atat la ATM-uri, cat si la comerciantii care poseda terminale POS. Printre avantajele detinerii cardului BCC VISA Electron se numara plata facturilor de telefonie direct la ATM-urile BCC, fara comision, accesul la facilitatea de overdraft, in cazul in care cardul este alimentat din salariu - in limita a 75 la suta din venitul net, respectiv 1, 2 sau 3 venituri nete, precum si posibilitatea emiterii unui card suplimentar cu acces la contul de card al titularului.

Contul Curent Bonificat este un cont curent in lei si valuta, cu dobanda bonificata lunar. BCC bonifica un nivel deosebit de avantajos al dobanzii care confera eficienta maxima plasamentului. Noutatea acestui produs consta in diferentierea nivelului de dobanda pe transe valorice. Prin intermediul Contului Curent Bonificat, clientul poate decide durata de economisire, valoarea si frecventa depunerilor/ retragerilor.

Depozitul Dublu-Castig este un produs de economisire in lei sau valuta la termen de doi ani, la care dobanda se bonifica trimestrial. Aceasta se adreseaza persoanelor fizice si juridice care dispun de fonduri pe termen mediu si doresc sa le economiseasca in conditii deosebit de avantajoase. Produsul protejeaza clientii impotriva scaderii ratelor dobanzii pe piata, prin acordarea unei dobanzi fixe pe intreaga perioada de constituire si, totodata, le asigura un venit trimestrial sigur.

Depozitul Crescendo asigura o crestere graduala a capitalului detinut de client si ofera un randament superior al valorificarii economiilor prin capitalizarea dobanzii. Prin nivelul avantajos al acesteia, este stimulata orientarea spre economisire pe termen scurt. Depozitul, oferit in lei si valuta, se constituie la termene de 3, 6, 9 si 12 luni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri