Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) au efectuat in primele cinci luni peste 1,5 milioane operatiuni de schimb valutar, in valoare de peste doua miliarde de lei, majoritatea tranzactiilor fiind realizate in afara unitatilor bancare, prin echipamente si servicii de internet si phone banking, precizeaza Mediafax.

"Vedem o tendinta de crestere a tranzactiilor prin intermediul echipamentelor dedicate si a serviciilor de internet si phone banking. Ca parte importanta a strategiei bancare privind canalele retail, ne dorim sa incurajam efectuarea schimburilor valutare in afara ghiseelor bancare. Prin urmare, punem la dispozitia clientilor nostri, dar si a non-clientilor, multiple posibilitati si beneficii de tranzactionare in afara casieriilor: avem o retea stabila de echipamente si servicii remote, avem cursuri de schimb preferentiale pentru acestea si suntem disponibili 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a declarat intr-un comunicat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail din cadrul BCR.

Valorile medii ale operatiunilor de schimb valutar oscileaza in functie de tipul platilor (operatiuni cu numerar si/sau intre conturile clientilor) si in functie de canalul prin care sunt efectuate (Automate de Schimb Valutar, casierie - operatiuni cu numerar si/sau Masini Functionale, Click, Alo 24 Banking BCR - operatiuni intre conturi), intervalul de variatie fiind cuprins intre 400 si 4.000 lei/tranzactie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Transfer de bani direct in conturile BCR prin intermediul MoneyGram