Christoph Binder (foto) este noul CEO al Porsche Finance Group, incepand cu luna august a acestui an, si il inlocuieste astfel pe Alexander Nekolar, care dupa cinci ani in Romania, a fost numit membru in Consiliul de Administratie al Porsche Bank A.G. din Salzburg.
„Piata locala este foarte dinamica – dovada ca dupa cativa ani de declin a inceput sa arate primele semne de crestere. In acelasi timp, stiu ca nu voi avea o misiune usoara. Obiectivele mele principale sunt mentinerea companiei in pozitia de lider local in finantarea auto si a cotei de finantare in vanzarile Porsche Romania, precum si intarirea relatiei cu dealerii nostri”, apreciaza noul CEO al Porsche Finance Group, Christoph Binder.

Christoph Binder are o experienta de peste 10 ani in consultanta, dezvoltarea afacerii si management strategic. In varsta de 43 de ani, Binder vine in Romania dupa sase ani in care a ocupat pozitia de CEO al Porsche Bank in Croatia. Anterior, managerul austriac a mai lucrat in cadrul Porsche Bank in Franta si Austria.

Alexander Nekolar a preluat functia de CEO al Porsche Finance Group la sfarsitul anului 2011, dupa ce timp de patru ani ocupase functia de CFO al grupului.

Porsche Finance Group detine o cota de finantare de 45% in vanzarile importatorului Porsche Romania la sfarsitul lunii iunie 2012, ceea ce inseamna ca aproximativ fiecare al doilea autoturism Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Porsche sau Bentley a fost finantat prin Porsche Finance Group.

Suma finantata de Porsche Finance Grup in primele sase luni ale anului s-a ridicat la valoarea de 60 de milioane de euro (din punct de vedere al valorii bunurilor finantate), cu 13% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Porsche Finance Group furnizeaza solutii financiare integrate, exclusiv pentru clientii importatorului Porsche Romania, prin reteua sa de dealeri cu acoperire la nivel national.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri