Incepand cu 18 aprilie, Banca Romaneasca vine cu o oferta unica pentru Creditul de casa si pentru Creditul de nevoi personale cu ipoteca toate costurile sunt incluse in rata lunara: credit, dobanda, asigurari si comisioane, potrivit unui comunicat al bancii

Creditul pentru casa este disponibil pana la o valoare maxima de 300.000 Euro (sau echivalent RON / USD) rambursabil in rate lunare egale in termen de pana la 30 de ani. Banca percepe o dobanda de 7,25% pentru creditele acordate in Euro, asigurarea de viata si cea a locuintei pe durata creditului fiind incluse in rata lunara.

De exemplu, in cazul dobanzii variabile, pentru un credit in valoare de 30.000 de Euro, acordat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara calculata este de aproximativ 235 euro. Banca acorda o perioada de gratie (in care se va plati doar dobanda la credit) de 9 luni pentru constructia sau extinderea de locuinte.

Creditul pentru nevoi personale cu ipoteca este disponibil pana la suma maxima de 50.000 euro (sau echivalent RON/USD) cu o dobanda 8,9% pentru creditele acordate in Euro. Si in acest caz asigurarea de viata si cea a locuintei sunt incluse in rata. Acest credit ofera avantajul ca poate fi contractat pe o perioada de pana la 20 de ani, fara a fi necesara justificarea destinatiei acestuia.

Procedura de acordare a creditelor este simpla si flexibila. Creditele se acorda persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania. Venitul minim net lunar poate fi de 100 de Euro in cazul Creditului de nevoi personale, si respectiv 200 Euro in cazul Creditului pentru casa.

Banca ia in considerare, pe langa salarii si pensii, toate tipurile de venit care pot fi justificate cu documente legale: chirii, dividende, venituri aferente contractelor de colaborare etc.

Banca Romaneasca este membra a Grupului National Bank of Greece, cea mai mare banca din Grecia din punct de vedere al activelor, depozitelor si capitalizarii bursiere in suma de 14 miliarde euro. Infiintata in anul 1841, NBG are o prezenta puternica in 5 tari din Sud-Estul Europei, o retea in plina dezvoltare de peste 850 de sucursale, 21.000 de angajati si o cota de piata regionala de aproximativ 10% din creditele acordate persoanelor fizice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CONFIRMARE: După soluția pentru Android, CEC Bank lansează și Apple Pay
Setari Cookie-uri