OTP Bank Romania a lansat un program de economisire periodica automata pentru persoanele fizice, serviciul presupunand debitarea contului curent la o data prestabilita.

Clientii au acces la patru produse de economisire si investire, contul junior, contul de economii, depozite la termen cu maturitati intre 1 si 4 luni si fonduri deschise de investitii, administrate de OTP Asset Management Romania.

Banca estimeaza ca va incheia pana la finele anului cateva mii de contracte. Costul lunar al programului este de 2 lei sau echivalent in valuta.

„Programul permite clientilor sa economiseasca periodic fara a merge la banca, practic noi le optimizam finantele pentru ca acestia sa-si indeplineasca obiectivele. Perioada optima pentru acest produs este intre 2 si 5 ani”, a precizat Adrian Chichita, director in cadrul Diviziei Retail a OTP Bank Romania.

Suma minima initiala conforma cu produsul ales este 100 lei (echivalent euro) la depozite si 50 lei la fondurile deschise de investitii.

Clientii care contracteaza acest serviciu pana la data de 28 septembrie 2012, beneficiaza de o reducere de 100% la plata costului lunar, pe o perioada de 3 luni de la data semnarii actului aditional.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Creditul Racheta: cum arata produsul de finantare lansat de OTP Bank