BCR Asset Management ocupa primul loc pe piata fondurilor deschise de investitii, cu o cota de piata de peste 20%.
Conform Uniunii Nationale a Organismelor de Plasament Colectiv (UNOPC), BCR Asset Management gestiona, la finele lunii martie, active de aproximativ 93 milioane de lei (RON), dintr-un total de circa 459,8 milioane lei (RON) cat reprezinta totalul activelor piatei fondurilor deschise de investitii (circa 130,6 milioane de euro).

BCR Asset Management ocupa acum fotoliul de lider, asa cum BCR ocupa prima pozitie din sistemul bancar romanesc. Este o onoare pentru noi dar si o obligatie daca avem in vedere faptul ca aceasta industrie creste intr-un ritm accelerat, volumul activelor fiind mai mare cu 20% fata de nceputul anului 2006. Piata este relativ concentrata primele 6 societati de administrare ocupa peste 80% din piata dar i concurentiala de la nceputul anului au fost autorizate deja 6 noi fonduri, a declarat Doru Puiu Tiberiu, director general BCR Asset Management.

BCR Clasic i BCR Dinamic sunt printre cele mai performante fonduri de investitii din categoria lor, in ultimele 12 luni BCR Clasic inregistrand o crestere de 9,2% la categoria Fondurilor de instrumente de venit fix iar BCR Dinamic 25% la Fonduri de investitii diversificate.

Recent, BCR Dinamic a fost premiat pentru cea mai buna performanta obtinuta in 2005 la categoria fonduri diversificate.

BCR Asset Management, ofera servicii de administrare a conturilor individuale pentru persoanele fizice sau juridice dispuse sa investeasca sume mai mari de un miliard de lei. Acest serviciu este personalizat, fiecarui client fiindu-i oferita o solutie optima in functie de apetitul sau pentru risc, de capacitatea sa de a suporta riscul.

SAI BCR Asset Management SA, membra a Grupului BCR, s-a constituit, in aprilie 2002, ca societate pe actiuni cu un capital social de 5 miliarde lei, subscris si varsat in conformitate cu reglementarile Legii nr. 31/1990, republicata si are ca obiect principal de activitate administrarea fondurilor deschise de investitii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri