Platinum Asigurari a asigurat al doilea Lamborghini Aventador existent pe strazile din Romania, un bolid de 700 de cai putere, evaluat la 360.000 de euro, printr-o polita auto facultativa Casco.

Autoturismul a fost adus in Romania de catre dealerul de autovehicule de lux Automotive Baneasa, moment in care proprietarului i-a fost inmanata si asigurarea Casco Platinum.

Conform estimarilor wall-street.ro, prima de asigurare anuala in cazul acestui autoturism se ridica la aproximativ 20.000 de euro.

Asigurarea Casco Platinum lansata de curand de catre companie si ofera o gama larga de acoperiri, precum si multiple gratuitati incluse in pachetul de baza cum sunt: ajutorul Rutier de urgenta, asistenta pasagerilor, furtul cheilor precum si extinderea acoperirii pe intreg teritoriului Europei, inclusiv Turcia.

De asemenea produsul ofera clientilor din Bucuresti / Ilfov posibilitatea de a primi masina la schimb pe perioada reparatiei. Clientii Platinum beneficiaza de acorduri de decontare directa incheiate cu peste 200 de unitati reparatoare pe intreg teritoriul Romaniei.

Platinum este unul din principalii membri fondatori ai PAID, Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima de participare permisa de lege.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Transportatorii rutieri acuza Euroins de practici ilicite pe RCA