Raiffeisen Bank, a treia banca din sistem, ofera pentru refinantarea creditelor de consum un produs - creditul pentru nevoi personale nenominalizate, garantat cu ipoteca - Flexicredit Plus.
Destinat persoanelor fizice, acest tip de credit poate fi folosit pentru refinantarea creditelor de consum, creditelor de nevoi personale nenominalizate cu sau fara garantie, creditelor auto, cardurilor de credit, leasing-ului etc.

Creditul de refinantare Flexi Plus se acorda in valuta (euro sau dolari), iar valorile sunt cuprinse intre 5.000 - 75.000 de euro (sau echivalentul in dolari). Termenul de rambursare poate fi de pana la 20 ani. Dobanda este de 9,5% pe an pentru creditele acordate in euro si 10,5% pe an pentru cele in dolari.

“Principalele avantaje ale clientilor in cazul refinantarii creditelor sunt, pe de o parte, o singura rata lunara de plata, de regula mai mica decat cea sau cele actuale, iar pe de alta parte, clientul poate ramane cu o suma de bani in plus, daca opteaza pentru un credit mai mare decat sumele pe care le are de rambursat”, a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

In prezent, banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.600 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 219 unitati, 780 de ATM-uri si peste 6.000 de POS-uri.

La sfirsitul anului 2005 activele totale ale bancii au depasit 3 miliarde de euro, banca ocupand pozitia a treia in sistemul bancar românesc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si