Raiffeisen Bank a anuntat ca in noaptea de sambata spre duminica (25-26 august), in intervalul 23.00-03.00, serviciul Raiffeisen Online (internet banking) si serviciul Smart Mobile (mobile banking) vor fi indisponibile pentru utilizare, pe fondul unor manevre tehnice de mentenanta.
Totodata, sistemul de carduri si retelele bancii de ATM-uri si POS-uri vor fi afectate in dimineata de duminica 26 august, pentru aproximativ o ora in intervalul 01.00 si 2.00AM.

Raiffeisen Bank are o retea de 539 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, IMM-uri si corporatii mari si medii. Banca are peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 10.500 de terminale E-POS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri