Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a spus, joi, ca au fost facute analize "profesionale" inainte ca banii de la unele ministere sa fie luati si realocati si, in opinia sa, toti ministrii sunt multumiti pentru ca "au plecat zambind" si "nu s-au auzit tipete" din sala de sedinta a Guvernului, scrie Mediafax.

La finalul sedintei in care s-a aprobat rectificarea bugetara, vicepremierul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost solicitat de jurnalistii acreditati la Palatul Victoria sa prezinte sumele mai importante alocate sau retrase de Guvern si ministerele care le-au cedat sau, dupa caz, le-au primit.

"Nu va pot spune pentru ca n-am aceste date, cat am luat de ministerul cutare sau cutare. N-are importanta. Din moment ce ministrii sunt multumiti. Ati vazut, au plecat zambind acasa", a spus Florin Georgescu.

Insistand asupra intrebarii, jurnalistii au dorit sa afle de la vicepremier daca toti ministri au fost multumiti de noile bugete.

"N-au iesit tipete din sala Guvernului, lumea a fost destinsa. Ce importanta are ca s-au luat 100 de milioane de colo si s-au mutat dincolo? S-au facut analize profesionale pentru a ajunge la asemenea concluzii. Daca nu mai sunt intrebari, va multumesc pentru atentie. La revedere!", a conchis Florin Georgescu.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
UPDATE Mii de taximetristi protesteaza si cer sanctiuni pentru Uber