Grupul Renault Romania a transmis presei o reactie cu privire la stirile aparute despre existenta unui parteneriat intre grupul auto francez si Carpatica Asigurari, prin care informeaza clientii marcilor Dacia si Renault ca nu are in derulare un parteneriat la nivel national cu societatea de asigurari amintita.
"Grupul Renault Romania informeaza toti clientii marcilor Dacia si Renault ca nu are in derulare un parteneriat la nivel national cu societatea Carpatica Asigurari pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii (RCA) si asigurarile facultative de tip CASCO.

Un astfel de parteneriat nu este valabil nici in ceea ce priveste reteaua reparatorilor autorizati Nissan, marca auto comercializata prin intermediul diviziei comerciale Renault Commercial Roumanie a Grupului" se arata in comunicatul grupului.

In continuare, se precizeaza ca, in prezent, grupul Renault Romania are incheiate parteneriate la nivel national cu alti asiguratori din piata asigurarilor facultative de tip CASCO: Allianz-Tiriac, Groupama Asigurari si Omniasig VIG. "Scopul acestor parteneriate este facilitarea celor mai bune servicii in reteaua sa de reparatori autorizati: decontarea directa a platilor, puncte de constatare a daunelor in reteaua sa, termene de plata mai reduse si polite CASCO co-brand si RCA(...)".

Reactia grupului Renault Romania vine dupa aparitia in presa a comunicatului Carpatica Asig, din data de 11 septembrie anul curent, in care se preciza ca societatea de asigurari "a incheiat un parteneriat strategic cu reteaua de service-uri auto Dacia-Renault-Nissan, intrat in vigoare la sfarsitul lunii august si valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii (RCA), cat si pentru asigurarile facultative pentru avarii de tip CASCO".

"Clientii Dacia-Renault-Nissan, titulari ai unei polite de asigurare la Carpatica Asig, beneficiaza astfel de reducerea timpului de efectuare a reparatiilor si, implicit, diminuarea perioadei de instrumentare a dosarului de dauna, precum si reducerea la minimum a implicarii acestora in procesul de constare si reparatie, care se deruleaza in mod nemijlocit intre asigurator si service (inclusiv decontarea costurilor)", se mai arata in comunicatul companiei de asigurari din 11 septembrie.

In final era mentionat faptul ca parteneriatul incheiat de Carpatica Asig cu reteaua de service-uri auto Dacia-Renault-Nissan se inscrie in procesul de optimizare a procedurilor de solutionare a daunelor, directie strategica a companiei in anul 2012.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri