18 Septembrie 2012

Ai un card cu tehnologie PayPass? Pana pe 15 noiembrie ai reducere de 30% la calatoria cu metroul



Persoanele care detin orice card MasterCard PayPass sau Maestro PayPass vor plati pentru o calatorie de metrou, pana pe 15 noiembrie, 1,4 lei, redus de la 2 lei, tariful integral practicat de Metrorex.

Pretul promotional, sustinut de MasterCard, este valabil in toate statiile de metrou unde este acceptat PayPass, iar campania face parte din initiativele in domeniul solutiilor moderne de plata in transportul in comun.

„La doi ani de la start, harta locurilor care accepta plati contactless cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass in Bucuresti se contureaza tot mai clar, incluzand, pe langa restaurante, farmacii si hypermarket-uri, marea majoritate a statiilor de metrou, si estimam ca pana la sfarsitul anului sa fie acoperite toate statiile”, spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

In paralel cu initiativa promotionala de la metroul din Bucuresti, MasterCard, alaturi de regia autonoma de transport din Sibiu - Tursib, deruleaza o campanie si pentru calatoriile platite direct in autobuzele din acest oras.



Citeste si