Actionarii de la Bucuresti au aprobat fuziunea cu Sibiu, dar numai in cazul in care casele de brokeraj vor avea acelasi numar de actiuni la noua entitate.
La Poiana Brasov au fost convocate, in perioada 26-27 aprilie, atit Adunarea Generala Ordinara (AGA), cit si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA).

Prima intilnire a fost stabilita la 26 aprilie, ora 18.00. Asa cum era de asteptat, adunarile generale ale actionarilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB), programate pentru miercuri, au fost aminate pentru joi, 27 aprilie, intrucit nu s-a intrunit cvorumul necesar. Singura adunare care s-a tinut a fost cea a ANSVM, care a durat de la ora 19.00 la ora 22.00.

Fuziunea BVB cu BMFMS a fost aprobata joi, 27 aprilie, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), in care s-au mai discutat schimbarile aduse regulamentelor si incluse in Codul bursier si majorarea capitalului social al BVB.

Actionarii au aprobat in AGEA si majorarea capitalului social al BVB de la 22,6 milioane de lei la 34,8 milioane de lei, prin incorporarea rezervelor existente in sold la sfirsitul anului 2005 si a primei de fuziune. BVB a bugetat pentru acest an un profit net de circa 26 de milioane de lei, de aproape cinci ori mai ridicat fata de cistigul realizat in 2005, veniturile prognozate fiind de aproape 50 de milioane de lei.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5050&art=12126&cHash=bf8a00a845

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri