Actionarii de la Bucuresti au aprobat fuziunea cu Sibiu, dar numai in cazul in care casele de brokeraj vor avea acelasi numar de actiuni la noua entitate.

La Poiana Brasov au fost convocate, in perioada 26-27 aprilie, atit Adunarea Generala Ordinara (AGA), cit si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA).

Prima intilnire a fost stabilita la 26 aprilie, ora 18.00. Asa cum era de asteptat, adunarile generale ale actionarilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB), programate pentru miercuri, au fost aminate pentru joi, 27 aprilie, intrucit nu s-a intrunit cvorumul necesar. Singura adunare care s-a tinut a fost cea a ANSVM, care a durat de la ora 19.00 la ora 22.00.

Fuziunea BVB cu BMFMS a fost aprobata joi, 27 aprilie, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), in care s-au mai discutat schimbarile aduse regulamentelor si incluse in Codul bursier si majorarea capitalului social al BVB.

Actionarii au aprobat in AGEA si majorarea capitalului social al BVB de la 22,6 milioane de lei la 34,8 milioane de lei, prin incorporarea rezervelor existente in sold la sfirsitul anului 2005 si a primei de fuziune. BVB a bugetat pentru acest an un profit net de circa 26 de milioane de lei, de aproape cinci ori mai ridicat fata de cistigul realizat in 2005, veniturile prognozate fiind de aproape 50 de milioane de lei.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5050&art=12126&cHash=bf8a00a845

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Piata serviciilor medicale private, nivel record in 2018
Setari Cookie-uri