Societatea de asigurari Generali Romania, membra a Generali PPF Holding, ofera, fara costuri suplimentare, la orice asigurare de viata incheiata in perioada 1 octombrie - 30 noiembrie, o clauza pentru afectiuni grave.
In conditiile in care, „anual, peste 50.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar costul unui tratament poate ajunge pana la 50.000 de euro, conform statisticilor Ministerului Sanatatii, citate in comunicatul companiei, Generali Romania vrea sa atraga atentia publicului, prin aceasta campanie, asupra avantajelor pe care le poate oferi o asigurare de viata complexa care, pe langa componenta de economisire sau de investitie, are si o componenta de protectie si sanatate.

Clauza este valabila pentru urmatoarele afectiuni: cancer de san, de ovar, de corp uterin, cancer de col uterin, cancer tiroidian, tumori benigne ale sanului (fibroadenom, mastoza fibrochistica), ale uterului (fibrom uterin) sau tumori benigne ale tiroidei la femei, precum si pentru cancer de prostata, hemofilie A, spondilita anchilozanta, azoospermie (infertilitatea primara) si adenom de prostata, diagnosticate la asiguratii barbati.

“Clauza pentru afectiuni grave care completeaza asigurarile noastre de viata are in vedere, in principal, acele boli care au o incidenta din ce in ce mai mare in Romania, afectand tot mai multe persoane active. De aceea, am ales sa oferim bonus, pe perioada campaniei, clauza de afectiuni grave”, a declarat Ovidiu Racoveanu (foto), director asigurari de viata in cadrul societatii.

Clauza de afectiuni grave contribuie la plata tratamentului in cazul in care asiguratul a fost diagnosticat cu una dintre afectiunile enumerate anterior. In baza diagnosticului stabilit de medicul specialist, fara a face dovada unor cheltuieli deja efectuate si fara a fi nevoit sa aduca ulterior chitante, facturi, bonuri etc., asiguratul primeste in cont contravaloarea indemnizatiei de asigurare.

Volumul total de prime brute subscrise de companie in perioada ianuarie-iunie 2012 a fost de 259,5 milioane lei, in scadere cu 2,3% fata de semestrul intai al anului precedent, rezultat marcat de trendul asigurarilor auto. Anul trecut, structura portofoliului Generali Romania cuprindea o pondere de 35% formata din asigurari non-auto, 18% asigurari de viata, 30% Casco si respectiv 17% RCA.

Compania dispune de o retea extinsa de peste 200 de unitati teritoriale si ocupa pozitia a patra a in topul societatilor de asigurare in functie de primele brute subscrise in 2011 pe asigurarile de viata si pozitia a saptea la asigurari generale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri