Omniasig Vienna Insurance Group (VIG), liderul pietei de asigurari dupa subscrieri la sfarsitul primelor sase luni, a lansat o asigurare privata de sanatate, intitulata Omnisana, care include servicii de sanatate multiclinic si accesul la o gama vasta de specializari medicale.

In polita Omniasig sunt incluse examinari medicale, servicii ambulatorii paraclinice, servicii clinice ambulatorii de specialitate, stomatologie, transport medicalizat/ asistat, urgente, inclusiv proceduri de diagnosticare, spitalizare de zi, spitalizare continua si transport nemedicalizat. Asigurarea privata de sanatate dispune, de asemenea, de peste 500 de furnizori de servicii de sanatate

Omnisana poate fi incheiata atat individual (persoane fizice) cat si la nivel de grup ( persoane juridice). Produsul este structurat pe trei planuri de acoperire, iar pentru persoane juridice contine o componenta de medicina a muncii, eliminand astfel acest cost pentru companiile asigurate.

Actuala companie Omniasig este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul Omniasig. Compania a subscris in primele sase luni din acest an prime brute in valoare de 548,9 milioane de lei, conform datelor Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR).

La inceputul lunii mai, BCR Asigurari a incheiat procesul de fuziune cu Omniasig si a preluat denumirea si emblema societatii absorbite. Primele subscrise de cele doua companii au insumat anul trecut 1,2 miliarde de lei, peste rezultatul consemnat de Astra, liderul pietei in 2010 si 2011, care a raportat prime de 1,01 miliarde de lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Safety Broker, Signal Iduna si Synevo lanseaza o asigurare de sanatate