Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a fost declarata de catre Global Finance cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est (ECE) in urma unei analize a pietelor bancare emergente din regiune. Aceasta distinctie se alatura altor peste 250 de premii primite de banca austriaca in ultimii ani pentru performantele inregistrate in regiune.

BA-CA, impreuna cu grupul UniCredit din care face parte, opereaza cea mai extinsa retea bancara din ECE, cu aproape 300 de sucursale. Grupul bancar are peste 60.000 de angajati, raportand aproximativ 17 milioane de clienti.

“Aceasta analiza este o noua dovada a pozitiei noastre excelente pe pietele cheie. Datorita colaborarii cu UniCredit, suntem de departe cel mai bun jucator pe pietele emergente din Europa, cu o retea bancara care acopera 17 tari”, a declarat Erich Hampel, CEO Bank Austria Creditanstalt si Presedintele al Diviziei CEE la UniCredit Group.

Studiul Global Finance a fost realizat avand in vedere mai multe criterii precum cresterea activelor, parteneriatele incheiate, serviciile oferite, competitivitatea ofertelor si inovatia in ceea ce inseamna produsele oferite clientilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si