Valentin Tuca, in prezent CEO al Aon Romania, va prelua conducerea operatiunilor Aon din Europa de Sud Est, regiune care include pe langa subsidiarele din Romania si Bulgaria, birouri corespondente in Serbia, Macedonia, Kosovo, Albania si Moldova.

Fostul CEO al Aon Bulgaria, Hristo Borissov, va prelua conducerea birourilor Aon din Cehia si Slovacia. Unul din membrii echipei de la Sofia, Rumiana Boseva, a fost numit Branch Manager pentru Aon Bulgaria, cu raportare directa catre Valentin Tuca.

Valentin Tuca (foto) s-a alaturat echipei Aon Romania in 2011 cu o experienta de peste 15 ani in industria de asigurari. El a pus bazele operatiunii din Romania ale unuia dintre cei mai mari brokeri locali, pentru care a lucrat peste 10 ani, avand si responsabilitati pentru intreaga Regiune a Europei Centrale si de Est si CSI.

Pe langa alte functii executive, Valentin a detinut si pozitia de CEO al unei companii de asigurari din Romania si a activat ca antreprenor, infiintandu-si propria firma de consultanta in management.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Valentin Tuca va parasi compania de brokeraj AON