Raiffeisen Bank a modificat conditiile la produsele de creditare cu garantie imobiliara. Astfel, la creditele pentru achizitionarea, construirea de locuinte, case de vacanta sau achizitionarea de terenuri dobnda este de 6,9% pe an la euro si de 7,6 % pe an la lei. La acordarea acestor credite banca percepe un singur comision de administrare de 0,9% (anual, la sold).
Raiffeisen Bank a facut modificari importantesiin ceea ce prive[te procedurile de acordare pentru aceste credite, simplificnd semnificativ documentatia necesara. Valoarea creditului poate fiintre 5.000-200.000 de euro (echivalentin lei), pe o perioada de maxim 25 de ani, fara girant, iar calcularea bugetului se face luandin calcul toate veniturile familiei.

De curnd, banca a inauguratin Bucuresti primul centru din Romnia destinat exclusiv acordarii creditelor imobiliare Raiffeisen Bank - Casa Ta.In aceasta unitate clientii beneficiaza de consultanta de specialitate pentru gasirea celor mai bune solutii de creditarein domeniul imobiliar.

Raiffeisen Bank a micsorat dobndasi la creditelein lei pentru nevoi personale nenominalizate, garantate cu ipoteca - Flexicredit Plus - dobnda practicata este de 7,9% pe an att la creditelein lei ctsi la celein euro (DAE 8,47%*). Suma maxima acordata nu este limitata dect de capacitatea de rambursare a solicitantuluisi de valoarea grantiei, iar perioada maxima este de 20 de ani.

Prin aceste oferte de creditare, Raiffeisen Bank dore[te sa confirmeinca o data ca este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai. Prin scaderea dobnzilor la produsele de creditare cu garantie imobiliara reusim sa raspundem mai bine necesitatilor clientilorsi sa tinem cont de evolutiile pietei, a spus Razvan Munteanu, vicepre[edintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri