32 proceduri de achizitii si vanzari de aproape 5,2 milioane dolari s-au desfasurat, saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de        
Numai in ringul BRM, in perioada analizata, s-au desfasurat 14 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de aproape 4,4 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la aproximativ 3,63 milioane dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiei ordonate de CFR Calatori, care a achizitionat saboti frana vagoane. O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii si vanzari a fost inregistrata de Petrom Membru OMV Group, care a achizitionat, prin intermediul ringului BRM, capete hidraulice si pompe centrifuge si a vandut rulmenti si autovehicule, in valoare totala de peste 275.000 dolari.
       
Alte valori importante ale contractelor de achizitii desfasurate in ringul bursier au fost inregistrate de Aeroportul International Aurel Vlaicu Bucuresti – Baneasa care a achizitionat piese de schimb, subansamble auto si servicii de reparatii curente aerogara, in valoare de aproape 157.000 dolari si Nuclearelectrica, care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 148.000 dolari, prin achizitionarea de ulei electroizolant si masini unelte.
       
In teritoriu, activitatea terminalelor Bursei Romane de Marfuri s-a materializat intr-un numar de 18 proceduri de achizitii si vanzari, care au insumat o valoare de tranzactionare de 825.000 dolari.
       
Potrivit BRM, au fost tranzactionate marfuri si servicii intr-o gama foarte diversa: baterii, surse de tensiune si redresoare, blocuri de masura si protectie pentru bransament monofazat, medicamente si materiale sanitare, incaltaminte, servicii reparatii hidroizolatii, servicii salubrizare spatii administrative.
       
Pe primul loc, in teritoriu, s-a aflat, in perioda 2-5 mai, Terminalul Cluj-Napoca, cu o valoare contractuala de peste 445.000 dolari, urmat de Terminalul Prahova, cu o valoare contractuala de aproape 300.000 dolari si Terminalul Iasi, cu peste 70.000 dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si