HVB Bank anunta modificarea pachetelor de produse si servicii financiare, sporind si mai mult gradul acestora de accesibilitate si flexibilitate.
Banca ofera doua tipuri de pachete: Practic si Flexibil, in fiecare dintre acestea clientul putand sa includa produsele si serviciile financiare care se potrivesc cel mai bine nevoilor sale.

„Prin introducerea acestor noi pachete, HVB Bank isi dovedeste inca o data deschiderea catre un segment tot mai larg de clienti. Practic, costurile acestor pachete sunt cu 50% mai mici fata de oferta anterioara. Iar acest lucru confirma o data in plus faptul ca accesibilitatea si flexibilitatea au fost conceptele majore care au stat la baza definirii noului catalog, caruia ii apartin si aceste produse”, declara Manuela Plapcianu, vicepresedinte HVB Bank Romania.

Optand pentru noile pachete, clientii HVB Bank beneficiaza de economii importante de timp si de bani fata de cazul in care vor alege achizitionarea separata a produselor si serviciilor - costul pachetelor este cu pana la 77% mai mic. Alte avantaje pentru clienti sunt faptul ca nu se percep taxe de administrare de cont, plata se face o singura data, anual, exista o mare flexibilitate in alcatuirea pachetelor, Online Banking si Telephone Service pot fi incluse in pachet gratuit, iar HVB Bank acorda gratuit asistenta financiara si tehnica - prin telefon si e-mail.

Noile pachete de produse si servicii apartin portofoliului care va defini oferta de retail banking a Bancii HVB tiriac, institutie creata o data cu finalizarea procesului de fuziune a HVB Bank si a Bancii tiriac. Pana la finalul procesului de integrare, o data cu implementarea in ambele banci a aceleiasi platforme informatice si o data cu alinierea caracteristicilor tehnice si ale modului de operare, atat HVB Bank, cat si Banca tiriac vor oferi integral produsele viitoarei entitati „Noua entitate va fi o banca universala, care se va adresa unei categorii largi de clientela. Iar oferta pe care o conturam acum vine ca o confirmare a acestei pozitionari”, spune Manuela Plapcianu.

Anul trecut, la finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Banca Tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca tiriac. Pregatirile pentru integrare au inceput in septembrie 2005, iar pe parcursul procesului de fuziune HVB Bank si Banca tiriac vor functiona in paralel. Noua entitate va detine cea de-a patra pozitie pe piata bancara romaneasca, cu o cota de aproximativ 7,5%.

HVB Bank Romania, subsidiara a Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), este prezenta in Romania din septembrie 1998. Din noiembrie 2005, HVB Bank Romania si Banca tiriac fac parte din reteaua central si est europeana a UniCredit Group. Cu active totale de 782 miliarde EUR si cu o capitalizare de piata de aproximativ 64 de miliarde EUR, potrivit datelor din martie 2006, noul UniCredit Group este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si