Guvernul in exercitiu are programata pentru marti o ultima sedinta, in care sa fie aprobate mai multe acte normative cu un caracter strict administrativ, urmand ca viitorul Cabinet sa se reuneasca in prima sa sedinta la sfarsitul saptamanii, cel mai probabil sambata, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.
In prima sedinta a noului Executiv ar urma sa fie aprobate proiectele de acte normative care vor reglementa structura guvernamentala si ar putea fi discutat si proiectul de buget pentru anul viitor, potrivit surselor citate.

Premierul Victor Ponta a declarat recent ca, potrivit calendarului gandit de USL, proiectul de buget pentru anul viitor va fi prezentat in jurul datei de 21 decembrie si va fi dezbatut de Parlament in luna ianuarie, dupa ce va fi discutat cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a declarat, in luna septembrie, ca bugetul pentru anul viitor va fi prezentat la 15 zile dupa instalarea noului guvern, derogarea fata de termenul legal, 15 octombrie, fiind convenita cu cele trei institutii financiare internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri