BCR si Raiffeisen vor efectua in weekend lucrari la sistemele informatice, motiv pentru care clientii nu vor putea utiliza cateva dintre produsele bancilor.
Astfel, Cardurile emise de Raiffeisen Bank si retelele de ATM si EPOS ale bancii nu vor putea fi utilizate in noaptea de sambata spre duminica (13 ianuarie 2013), incepand cu ora 03.00, ca urmare a unui upgrade al sistemelor informatice ale procesatorului Euronet.

Banca anunta ca serviciile de autorizare a tranzactiilor pe card vor fi reluate incepand cu ora 09:00, iar scopul acestui upgrade este imbunatatirea securitatii tranzactiilor si a calitatii serviciilor furnizate.

Totodata, BCR va intrerupe, in perioada vineri 11.01.2013 ora 21:30 - duminica 13.01.2013 ora 18:00, sistemul informatic pentru derularea unor procese specifice care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.

Astfel, unitatile teritoriale nu vor avea program cu publicul in zilele de sambata si duminica.

Oprirea sistemului informatic va afecta si aplicatiile care gestioneaza operatiunile prin canale la distanta (Click si Alo 24 Banking BCR, Business 24 Banking BCR, BCR Alert si Tranzactii Mobile), acestea nefiind operationale in aceasta perioada.

Totodata, vor fi oprite si aplicatiile BCR Partener Mobil si cele care gestioneaza operatiunile masinilor multifunctionale prin intermediul carora se pot efectua operatiuni in conturile clientilor.

Sistemul de carduri, inclusiv reteaua de ATM si POS, precum si reteaua de ASV-uri (automatele de schimb valutar) vor functiona in parametri normali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri