Banca Transilvania, in parteneriat cu Visa International, deruleaza campania ôFiecare zi poate fi ziua ta de salariu!ö pentru a rasplati fidelitatea clientilor. Astfel, cei care folosesc cardul Visa / Visa Electron pentru plata la comercianti pot castiga 500 EUR (echivalent in RON) / luna, timp de un an. Campania se desfasoara la nivel national, in perioada 3 aprilie ľ 5 iunie a.c., fiind puse in joc 3 astfel de premii pentru detinatorii de carduri, respectiv 3 premii, tot a cate 500 EUR, pentru comerciantii la care se face respectiva plata.

Pentru a participa la promotie, posesorii de carduri nu trebuie decat sa achite cu cardul Visa cumparaturile facute, de cel putin trei ori, iar valoarea minima a unei tranzactii trebuie sa fie de minim 10 RON. Astfel, cu cat sunt mai multe utilizari ale cardului, cu atat mai mult cresc sansele de castig. In plus, pentru orice plata la comercianti, facuta cu ajutorul cardului Visa / Visa Electron, comisionul este 0.

Banca Transilvania a emis pana acum peste 700.000 de carduri, avand o cota de piata de 9%, are o retea de peste 400 de ATM-uri si aproximativ 3.000 de POS-uri. Un alt atu al bancii este numarul considerabil de unitati, adica 257, aflate in zonele cele mai importante din tara, ceea ce aduce Banca Transilvania tot mai aproape de clientii sai.

Pentru anul 2006, obiectivele Bancii Transilvania sunt: cresterea numarului de carduri emise cu peste 25%, consolidarea pozitiei detinute pe piata cardurilor si extinderea retelei de bancomate la comercianti.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si