Astazi, 15 mai, incepe concursul "Maratonul traderilor", care a fost initiat de Bursa la Termen din Sibiu. Intrecerea virtuala este destinata celor care doresc sa-si testeze cunostintele in domeniul futures si options.

Concurentii clasati pe primele locuri vor fi recompensati prin premii atractive, castigatorul urmand sa obtina 1.000 RON. "Maratonul traderilor" va dura pana la data de 31 iunie, care coincide cu data scadentei. Cei interesati sa traiasca "in viu" emotiile pietei derivatelor se pot inscrie pe toata perioada concursului prin fax la numarul 0269-211.153, posta sau e-mail la maraton@bmfms.ro.

Regulamentul integral este disponibil pe site-ul Bursei www.bmfms.ro la sectiunea stiri si comentarii.

Prin intermediul competitiei au acum ocazia sa se convinga de eficacitatea instrumentelor financiare derivate, alaturi de potentialii investitori, si reprezentantii mass-media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri