Astfel, compania anunta o evolutie a primelor brute subscrise pe segmentul asigurarilor de viata, inregistrata in primele trei luni ale anului 2006 si raporteaza o crestere de 38% fata de aceeasi perioada a anului 2005, cu un volum total de prime subscrise in valoare de 2,05 milioane de euro (7.162 mil. lei).

in categoria asigurarilor de viata, primele pe clasa asigurarilor de viata traditionale au ajuns la valoarea de 1,83 mil. de euro (6. mil. de lei) in crestere cu 30% fata de aceeasi perioada a anului 2005.

Pe segmentul asigurarilor de viata legate de investitii, Interamerican a reusit o crestere de 198% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la valoarea de 777. 000 mii lei. Aceasta crestere se datoreaza lansarii la inceputul acestui an al noului produs „Investitia Ta”, care a largit orizontul de investitii prin introducerea a trei noi fonduri administrate in RON.

Segmentul asigurarilor generale Interamerican inregistreaza un volum total de prime brute subscrise in valoare de 9.48 mil. de lei. Totalul primelor subscrise pe ambele clase de asigurari (viata si generale) este, in primele 3 luni ale anului 2006, in valoare de 16.6 mil. de lei .

In anul 2006, Interamerican va continua sa investesca in sistemul privat de sanatate, Medisystem. In februarie 2006, Interamerican a deschis noul Centru Medical Medisystem, situat in Bucuresti, pe Bd. Timisoara. Din aprilie, respectiv inceputul lunii mai, reteaua Medisystem este prezenta deja in Buzau, Focsani, Iasi, Brasov, Cluj, Mures si Alba, urmand sa continue ritmul alert de extindere la nivelul intregii tari, pana la finalul anului 2006.

Eureko, actionarul majoritar al companiei Interamerican Romania a anuntat rezultate solide pentru anul 2005. Nivelul profitului inainte de impozitare a inregistrat o majorare de 114%, fiind situat la valoarea de 826 milioane Euro. in ceea ce priveste primele brute subscrise, volumul acestora a ajuns la valoarea de 6,577 milioane Euro, in crestere cu 19% fata de anul 2004.

Interamerican Romania are un capital social in valoare de 38.890,00 mii RON si se numara printre cele 5 societati de asigurari care au capitalul social subscris in totalitate in numerar.