Volksbank Romania a anuntat, luni, nivelul dobanzilor la depozitele Dinamic Plus, Dinamic, depozite cu dobanda fixa si certificate de depozit

Potrivit informatiilor remise Rompres, la depozitul Dinamic Plus, cu dobanda variabila, pe o perioada de 12 luni, in lei, dobanda este de 7,57 %. Depozitul Dinamic, cu dobanda variabila, la sase luni, este de 5,5 %, pentru lei si de 2,75 lei, la euro. Dobanda la un an pentru depozitul Dinamic Plus este de 4,25 %, pentru lei, de 2,8 %, pentru dolari si de trei %, pentru 2,75 %.

Depozitele in lei, dolari, euro sau lire sterline, cu dobanda fixa, au o dobanda de 0,10 %, pentru conturile curente.

Depozitele in lei au o dobanda de 0,25 % la o saptamana si la doua saptamani, de 1,25 %, la trei saptamani, de 4,5 %, la o luna si la sase luni, de 4,75 %, la trei luni, de 3,5 %, la noua luni si de 3,25 %, la un an.

Depozitele in dolari cu dobanda fixa au o dobanda de 1,3 %, la o luna, de 1,6 %, la trei luni, de 1,8 %, la sase luni, de 2,25 %, la noua luni si de 2,5 %, la un an.

Depozitele in euro cu dobanda fixa au nivelul dobanzilor de 1 procent, pentru o luna, de 1,5 %, pentru trei luni, de 1,75 %, pentru sase luni, de 2 procente, pentru noua luni si de 2,5 %, la un an.

Depozitele in euro cu dobanda fixa au nivelul dobanzilor de un procent, pentru o luna, de 1,2 %, pentru trei luni, respectiv de 1,4 %, pentru sase luni, de 1,6 procente, la noua luni si de 2 procente, la un an.

Pentru certificatele de depozit in lei, la sase luni, dobanda este de 4 %, iar la trei luni, de 3,5 %. Pentru certificatele de depozit, in euro, la sase luni, dobanda este de 3 procente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Viitorul este în cloud! Sunt și băncile pregătite să facă acest pas?
Setari Cookie-uri