Cosmin Marinescu si Florin Tunaru au fost propusi de catre Ministerul Finantelor Publice pentru a face parte din Consiliul de administratie al CEC Bank, urmand ca acestia sa isi exercite atributiile dupa primirea aprobarii din partea BNR.
Consiliul de administratie al CEC Bank are in prezent 9 membri – Radu Ghetea, care este presedintele CA si al bancii, Andrei Stamatian (prim-vicepresedinte al institutiei de credit), Mihaela Popa (vicepresedinte), Gheorghe Carabasan (vicepresedinte), Ciprian Badea (director al Directiei juridice din MFP), Daniel Daianu (economist si consilier al premierului Victor Ponta), Claudiu Doltu (secretar de stat in Ministerul Finantelor), Mirela Sitoiu (director de resurse umane in Finante) si Mihail Constantin (vicepresedinte ANAF).

Cosmin Marinescu este consilierul ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, fiind si conferentiar la ASE. Totodata, el este coordonator al Centrului pentru Economie si Libertate (ECOL).

Florin Tunaru este vicepresedinte la ANAF si vine din Teleorman, unde a lucrat la Consiliul Judetean in functia de consilier al ministrului Liviu Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri